Vi tilbyder en lang række web- og mailløsninger til virksomheder og udviklere. Vi har flere forskellige cms-hoteller specielt tilpasset udvikleres behov for fuld adgang til den bagvedliggende kode, og nem adgang til kundernes installationer.

Her kan du læse lidt om de løsninger som er mest populære blandt vores kunder.

Wordpress
Wordpress

Wordpress

WordPress er et Open Source, PHP baseret weblog system, meget populært og et godt værktøj, hvis man ønsker en weblog eller et website med tunge blog funktionaliteter. WordPress har mange års udvikling bag sig, og kan i dag også bruges som et CMS. Der findes masser af designs og udvidelser til det, både gratis og kommercielt. WordPress findes også i en dansk udgave, hvis man ønsker at hele sitet, inklusive administrationsdel, skal være på dansk.

Læs mere her →

 
Concrete5
Concrete5

Concrete5

Concrete5 er et Open Source, PHP baseret CMS. Det er opbygget efter MVC princippet, hvor logikken i systemet er adskilt fra datamodellen og selve designet af siden. Det har 7-8 års udvikling bag sig, et stærkt miljø og er nemt at udvide. Ud over selve kernefunktionaliteten, kan man udvide CMS’et ved at tilkøbe moduler på deres markedsplads. Da designet er adskilt fra logikken, er det også nemt at tilpasse et HTML-design til sin side.

Læs mere her →

 
Drupal
Drupal

Drupal

Drupal er et Open Source, PHP baseret CMS. Det er meget populært til store sites med meget indhold og kan tilpasses let med de mange tilgængelige udvidelser og designs. Hvis du har et website med meget indhold og meget funktionalitet, kan vi anbefale Drupal.

Læs mere her →

 
Joomla
Joomla

Joomla

Joomla er et Open Source, PHP baseret CMS der har mange års udvikling bag sig. Det er nemt at arbejde med, har en god og overskuelig administrationsdel og kan udvides og tilpasses nemt via de mange udvidelser der er tilgængelige.

Læs mere her →

 
Zimbra
Zimbra

Zimbra

Zimbra er en email- og kalenderløsning for kunder der kræver lidt mere af deres mailhotel. Det giver dig mulighed for at tilgå din mail på netop den måde du ønsker det; Zimbra understøtter almindelig IMAP og POP3, samt avanceret adgang via en plugin til Outlook, der giver dig funktionaliteter meget lig en Exchange server.

Læs mere →

 
IMAP/POP3 mailhotel

For dig som bare ønsker en simpel mailløsning der fungerer, kan vi tilbyde et standard IMAP/POP3 hotel. Benytter du IMAP protokollen når du sætter dit mailprogram op, vil alle dine mails blive liggende på vores server, og dermed være sikret af vores daglige backup. Hvis du mister din computer eller harddisk, mister du ikke dine mails – du reinstallerer bare din computer, sætter mailprogrammet op igen og alle dine mails vil være tilgængelige for dig igen, organiseret i undermapper fuldstændig som inden dit nedbrud.

Magento
Magento

Magento

Magento er et Open Source, PHP baseret webshop/eCommerce system. Har du brug for at starte en ny webshop op, kan vi klart anbefale Magento. Du får fuld kontrol over din webshops udseende og struktur, og kan oprette lige så mange forskellige shops i den samme installation, som du ønsker. Magento er søgemaskine optimeret, komplet med Google sitemap og søgevenlige URL’er, integrerer med Google Analytics for statistik og rapporter og har et fuldt funktionelt varekartotek med styring af restordrer, rabatter og fakturering.

Læs mere →

 

På vores Linux hotelservere har vi installeret flg. versioner:

  • Apache 2.2.9/2.2.16
  • PHP5 5.2.6/5.3.3
  • MySQL 5.0.51a/5.1.49

På vores Windows hotelservere har vi installeret flg. versioner:

  • IIS 7.5
  • .NET framework 3.5/4
  • MSSQL 2005/2008 R2 SP1

Hvis du bestiller dit webhotel med et bestemt CMS/webshop/andet system, er det den nyeste version på bestillingstidspunktet der bliver installeret.

Andre systemer

Hvis du har et andet system du vil have i luften er du velkommen til at kontakte os.

Vi tilbyder bl.a. også følgende:

  • Git og Subversion hoteller
  • .NET hoteller med MS SQL database
  • FTP hoteller
Priser – PHP hoteller

Pricing Table named "PHP" does not have any Properties.

 
[green_callout] Der bliver taget backup af vores webhotel- og databaseservere én gang i døgnet. Backuppen fra en given kørsel er til rådighed i 28 dage. Det er gratis at få genskabt data fra backup hvis data skal genskabes pga. problemer på vores servere. Vi har åbent for e-mail support i tidsrummet 09 – 17 på alle hverdage. Telefonsupporten er åben fra 09- 16 på alle hverdage.

[/green_callout]