Eske Rasmussen
Eske Rasmussen
Eske er en af vores stiftere og til daglig vores direktør og Windows driftsmand, men står også for fakturering, lønudbetaling og indkøb. Han har check på priserne og skriver alle vores tilbud og kontrakter. Fritiden bruger han på at bygge på sit hus, og samvær med sin familie.

Huh? — Eske Rasmussen 
Juri Rischel Jensen
Juri Rischel Jensen
Juri er en af vores stiftere, den teknisk ansvarlige og Macbruger om en hals. Han står for automatisering af vores Linux infrastruktur og forsøger at skubbe firmaet fremad, med nye idéer og produkter. I fritiden cykler han på unicykel med sin søn, kører landevejscykling eller fotograferer.

Hola chicas! — Juri Rischel Jensen 
Søren Aurehøj
Søren Aurehøj
Søren er en af vores stiftere og netværksmanden. Han kender alt til routing, BGP, switchopsætning, CARP OSPF og VLAN. Hans favoritplatform er OpenBSD, men han må arbejde med Windows og Linux ligeså. Fritiden bruger han på at bygge om på sit hus, og samvær med sin familie.

Så er du da også et æg! — Søren Aurehøj 
Morten Olsen
Morten Olsen
Morten Olsen er vores nyuddannede Linux systemadministrator. Han arbejder med alt fra opsætning af webhoteller i Plesk, til installation og vedligehold af kundeservere. Han tager ofte telefonen, så du kender nok hans stemme, hvis du har ringet ind til os. Fritiden bruger han på at spille computer, samt på hans familie.

whut? T_T — Morten Olsen