Fab:IT tilbyder små og mellemstore virksomheder IT-support og outsourcing-serviceydelser. Gennem 20 år har vi arbejdet med at rådgive og sikre en effektiv drift og support for vores kunder. Nedenstående er nogle af de specifikke områder og hovedtrin, vi arbejder efter, når vi rådgiver og hjælper vores kunder.

Områder:

  1. PC og netværksadministration
  2. Hosting
  3. Software-support og implementering
  4. IT-sikkerhed og træning
  5. Backup-løsninger
  6. Cloud services
  7. Compliance og databeskyttelse
  8. Rådgivning: mest IT og sikkerhed for pengene

Hovedtrin:

God rådgivning sikrer kosteffektivitet: For alle små og mellemstore virksomheder er omkostningseffektivitet ofte afgørende. Derfor bestræber Fab:IT sig på at tilpasse behov i forhold til størrelse, branche og budget - efter mottoet ”mest IT og sikkerhed for pengene”.

Skalérbarhed: Det er ligeledes vigtigt for Fab:IT at forstå virksomhedens behov over tid, således at løsningerne giver mulighed for at skalere virksomheden efter behov (vækst, frasalg, sammenlægning osv.).

Supportniveau: Fab:IT tilbyder support på timebasis eller abonnementsbasis, men også forskelligartet support, uanset om det er telefonisk support, fjernsupport, onsite-support med videre, alt efter behovene og ønsker fra vores kunder.

Sikkerhed er afgørende for alle: Ofte er små og mellemstore virksomheder mål for cyberangreb, da mange af disse ofte er sårbare grundet manglende ressourcer. Derfor tænker Fab:IT IT-sikkerhed ind i alle de ydelser og services, vi tilbyder. Hos Fab:IT og vores søsterfirma Preventio Cybersecurity er vi specialister i cybersecurity og compliance.