Med en Remote Backup løsning fra Fab:IT er det slut med at skifte bånd og bekymre sig om, der faktisk er noget på båndene. Remote Backup betyder, at Fab:IT overfører de data, der skal sikres fra din server til en backupserver hos Fab:IT. Overførslen sker via Internettet og foretages ofte om natten.

Systemet består af en klientdel og en serverdel, og som kunde har du fuld kontrol over systemet fra klienten eller et webinterface.

  • System med klientdel, der afvikles lokalt på source serveren (kundens server)
  • Data overføres kun en gang, og herefter overføres kun nye/ændrede filer
  • Kun den ændrede del af en fil overføres
  • Understøtter Volume Shadow kopiering
  • Kører på Mac og Linux mfl.
  • Kan håndtere store datamængder (flere TB)
  • Har plugin til Domino, Exchange, Oracle, MySQL, Notes, SQL Server mfl.
  • Kan restore fra server eller backupserver
  • Du har kontrakt med os samt vores “replikeringspartner” – så data kan udleveres fra begge virksomheder
  • Du kan selv oprette en konto i systemet til en kundes server – uden at kontakte os – “kom-i-gang-på-2-nano!”
  • Fastsæt selv backuprutiner og rentention indstillinger

Du betaler månedsvis for den mængde plads, du mener, du har behov for. Inden månedens udgang tilpasser du mængden til det, du ønsker og betaler for det i efterfølgende måned. Du betaler for en mængde plads og bestemmer selv, hvordan du vil udnytte den. Har du fx 10GB data, kan du gemme et datasæt og nøjes med 10GB plads, eller du kan vælge at gemme en backup fra hver dag i en måned og dermed have brug for måske 15GB plads.

Priserne er pr. måned ekskl. moms med plugins til Domino, Exchange, Oracle, MySQL, Notes og SQL Server samt selvfølgelig almindelige filer. Data komprimeres så det typisk fylder mellem 50% og 90% af dets oprindelige størrelse.

Exchange Server licensen er til at tage backup af .priv og .pub filerne samt logfiler, så de kan restores som hele filer. Hvis du ønsker at kunne restore enkelte mails, foldere eller kontaktpersoner osv., skal du tilkøbe Mailbox licenser til 15 kr. pr. mailkonto pr. måned.

Prøveperiode

Hvis du ønsker at benytte eller prøve systemet, kan du downloade den klientsoftware, der passer til dit operativsystem. Du får automatisk en prøveperiode på 30 dage med 25GB plads.

Her kan du se priserne på de forskellige backupkvota, i 3 forskellige priskategorier. Vi kan sagtens håndtere større mængder backupdata, så kontakt os hvis du ligger udenfor de angivne kvota.

Backup starter kvota

Pricing Table named "remote-backup-starter" does not have any Properties.

 
Backup medium kvota

Pricing Table named "remote-backup-medium" does not have any Properties.

 
Backup large kvota

Pricing Table named "remote-backup-large" does not have any Properties.

 

Bemærk: Alle priser er angivet i DKR eks. moms.