Efteråret 2003 var et vendepunkt for os, da vi som 4 unge mænd gik sammen om at stifte et nyt IT firma med fokus på drift af Open Source baserede løsninger. Der blev indkøbt et par VIA C3 MiniITX baserede computere til brug som fundament for firmaets hjemmeside og mail og yderligere en maskine blev indkøbt kort tid efter, til at varetage funktionen som DNS server.

Disse maskiner blev placeret i et rack i et datacenter hvor vi lejede lidt plads. Routingen til vores servere blev foretaget af en ekstern leverandør og var noget som vi i mange år levede godt af ikke at håndtere selv. Vi lejede nogle skrivebordspladser i et delt kontormiljø (som vi selv var med til at istandsætte) og dannede derved, sammen med andre små firmaer, en grobund for gensidig forretning, fordi vi kunne løse opgaver for hinanden. Kunderne begyndte at stige i antal og størrelse og løsningerne blev større og mere komplekse.

Siden da er maskinparken blevet opgraderet og udvidet mange gange. I dag har vi næsten udelukkende HP bladeservere i vores datacenter, switchene af varierende fabrikat er ligeledes skiftet ud med HP modeller og routingen håndterer vi nu selv på redundante OpenBSD servere. Alt sammen for at yde en bedre service for vores kunder. Det simple, analoge telefonanlæg er blevet erstattet med et IP-baseret telefonsystem, med kø og voicemail. Og hvor vi i starten af firmaets levetid kun tog os af Open Source baserede systemer og løsninger, har vi i tidens løb valgt at tage drift og vedligehold af lukkede systemer ind som et kompetenceområde vi også dækker.

Virksomheden er ejet af 3 partnere. Med 4 ansatte er vi nu et team på 7 mand som nok kommer til at vokse støt og roligt i den kommende tid. Vi tror på organisk vækst hvilket tydeligt kan ses på den måde vi er vokset. I 2009 og 2010 blev vi udnævnt som Gazelle sammen med ca. 2500 andre virksomheder i vækst. Vi håber på at få den udnævnelse igen, i løbet af de næste par år.