Eske Rasmussen
Eske Rasmussen

Eske er en af vores stiftere og til daglig vores direktør og Windows driftsmand, men står også for fakturering, lønudbetaling og indkøb. Han har check på priserne og skriver alle vores tilbud og kontrakter. Fritiden bruger han på at bygge på sit hus, og samvær med sin familie.

Huh? — Eske Rasmussen 
Juri Rischel Jensen
Juri Rischel Jensen

Juri er en af vores stiftere, den teknisk ansvarlige og Macbruger om en hals. Han står for automatisering af vores Linux infrastruktur og forsøger at skubbe firmaet fremad, med nye idéer og produkter. I fritiden cykler han på unicykel med sin søn, kører landevejscykling eller fotograferer.

Hola chicas! — Juri Rischel Jensen 
Søren Aurehøj
Søren Aurehøj

Søren er en af vores stiftere og netværksmanden. Han kender alt til routing, BGP, switchopsætning, CARP OSPF og VLAN. Hans favoritplatform er OpenBSD, men han må arbejde med Windows og Linux ligeså. Fritiden bruger han på at bygge om på sit hus, og samvær med sin familie.

Så er du da også et æg! — Søren Aurehøj 
Jacob Stokholm
Jacob Stokholm

Jacob er vores Umbraco hosting specialist. Når du bestiller et Umbraco hotel hos os, er det som regel ham du har kontakt med. Ringer du ind til os, vil du ofte komme til at snakke med ham, da han er den hurtigste rørløfter i firmaet. Jacobs store interesse ligger i fotografering, hvilket vi drager nytte af når vi skal have billeder til vores hjemmesider.

Det vigtigste er at kunden har det godt! — Jacob Stokholm 
Claus Lensbøl
Claus Lensbøl

Claus er vores første lærling. Han er skarp til Linux, kan programmere i Ruby, PHP, Java og flere andre sprog. I dag er han udlært og studerer nu videre på DTU. Men vi  trækker stadig på hans kompetencer, som studentermedhjælp. Claus’ force ligger på Linuxsiden. Fritiden bruger han på at spille trommer i et hav af forskellige bands, at programmere arduino boards og lave kontrolsystemer til modeltog.

Super! — Claus Lensbøl