Eske Rasmussen
Eske Rasmussen
Eske er en af vores stiftere og til daglig vores direktør og Windows driftsmand, men står også for fakturering, lønudbetaling og indkøb. Han har check på priserne og skriver alle vores tilbud og kontrakter. Fritiden bruger han på at bygge på sit hus, og samvær med sin familie.

Huh? — Eske Rasmussen 
Juri Rischel Jensen
Juri Rischel Jensen
Juri er en af vores stiftere, den teknisk ansvarlige og Macbruger om en hals. Han står for automatisering af vores Linux infrastruktur og forsøger at skubbe firmaet fremad, med nye idéer og produkter. I fritiden cykler han på unicykel med sin søn, kører landevejscykling eller fotograferer.

Hola chicas! — Juri Rischel Jensen 
Søren Aurehøj
Søren Aurehøj
Søren er en af vores stiftere og netværksmanden. Han kender alt til routing, BGP, switchopsætning, CARP OSPF og VLAN. Hans favoritplatform er OpenBSD, men han må arbejde med Windows og Linux ligeså. Fritiden bruger han på at bygge om på sit hus, og samvær med sin familie.

Så er du da også et æg! — Søren Aurehøj 
Morten Olsen
Morten Olsen
Morten Olsen er vores nyuddannede Linux systemadministrator. Han arbejder med alt fra opsætning af webhoteller i Plesk, til installation og vedligehold af kundeservere. Han tager ofte telefonen, så du kender nok hans stemme, hvis du har ringet ind til os. Fritiden bruger han på at spille computer, samt på hans familie.

whut? T_T — Morten Olsen 
Jonathan Østrup
Jonathan Østrup
Jonathan er vores tredje lærling. Han er næsten færdiguddannet. Hans speciale ligger på Windows siden, og er rigtig dygtig til at knække de Windows-nødder der af og til lander på vores bord. Han cykler til og fra arbejde og nyder fritiden med computerspil og sin lille familie.

Taaaaak! — Jonathan Østrup 
Mogens Christiansen
Mogens Christiansen
Mogens er vores controller – eller bogholder, hvis han selv skal sige det. Han er en mand der ønsker at der skal være orden i tingene og orden i betalingerne. Mogens bruger fritiden på sit hus og have, samt gamle biler.

Mogens Christiansen 
Claus Lensbøl
Claus Lensbøl
Claus er vores første lærling. Han er skarp til Linux, kan programmere i Ruby, PHP, Java og flere andre sprog. I dag er han udlært og studerer nu videre på DTU. Men vi  trækker stadig på hans kompetencer, som studentermedhjælp. Claus’ force ligger på Linuxsiden. Fritiden bruger han på at spille trommer i et hav af forskellige bands, at programmere arduino boards og lave kontrolsystemer til modeltog.

Super! — Claus Lensbøl